Fotografiranje interierjev in nepremičnin

Pri najemu in prodaji nepremičnin je običajno prav fotografija prvi vtis, na podlagi katerega bo potencialna stranka naredila korak dlje in kliknila na vaš oglas ali pač ne. Ne zapravljajte svojih priložnosti za večje število najemov ali hitrejše prodaje in se odločite za enkratno investicijo v profesionalne fotografije vaših prostorov oziroma nepremičnine.

 

Pričakujete lahko profesionalno obdelane fotografije v HDR ali flambient tehniki, ki bodo vašo nepremično prikazale v najboljši možni luči ter vzbudile pozornost med množico povprečnih fotografij. Nekaj primerov fotografij si lahko ogledate v spodnji galeriji.

Za vas sem pripravila tri različne pakete. Cene veljajo za fotografiranje na področju Goriške (Nova Gorica + radij cca 30 km). Če želite, da pridem na bolj oddaljeno mesto fotografiranja, se cena poveča za znesek kilometrine (trenutno 0,37 €/km). V primeru, da noben od ponujenih paketov ne ustreza vašim potrebam, mi seveda lahko pišete na info@jrp-studio.com, da najdemo skupno rešitev.

lazy_days_04
press to zoom
lazy_days_03
press to zoom
lazy_days_11
press to zoom
Fotografiranje sob
press to zoom
Fotografiranje prostorov
press to zoom
Fotografiranje nepremičnin
press to zoom
Fotografiranje interierjev
press to zoom
Fotografiranje apartmajev
press to zoom
Fotografiranje stanovanj
press to zoom
1/1

Mini

Čas fotografiranja: 60 min

Število fotografij: 5

Cena: 150 € (+DDV)

Midi

Čas fotografiranja: 90 min

Število fotografij: 15

Cena: 375 € (+DDV)

Maksi

Čas fotografiranja: 120 min

Število fotografij: 25

Cena: 500 € (+DDV)

Vse fotografije, ki jih boste prejeli preko WeTransfer-ja, so profesionalno obdelane in primerne za razvijanje tudi v večjih formatih. Poleg fotografij v visoki resoluciji vam lahko pripravim tudi pomanjšane, ki so bolj primerne za objave na spletu in socialnih omrežjih. Cene veljajo za fotografije v digitalni obliki.