Politika zasebnosti

Vaša zasebnost nam je pomembna. Ta politika zasebnosti pojasnjuje, kako zbiramo, uporabljamo, razkrivamo in varujemo vaše osebne podatke na tej spletni strani.

Zbiranje in uporaba podatkov

Ko obiščete našo spletno stran, samodejno zbiramo določene podatke, kot so informacije o brskalniku, IP naslovu, datumu in času dostopa. Ti podatki se uporabljajo za analizo uporabe spletne strani in izboljšanje vaše uporabniške izkušnje.

Piškotki

Uporabljamo piškotke za izboljšanje funkcionalnosti spletne strani. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo na vaši napravi. Lahko jih onemogočite s spremembo nastavitev brskalnika.

Deljenje podatkov

Vaših osebnih podatkov ne prodajamo, ne trgujemo z njimi in jih ne posredujemo tretjim osebam, razen kadar to zahteva zakon ali zaščita naših pravic.

Varovanje podatkov

Vaše osebne podatke varujemo pred nepooblaščenim dostopom, uporabo ali razkritjem. Zagotavljamo varne tehnološke ukrepe za zaščito vaših podatkov.

Vaše pravice

Imate pravico zahtevati vpogled v vaše osebne podatke, ki jih hranimo, in imate pravico do popravka ali izbrisa teh podatkov.

Spremembe v politiki zasebnosti

Politiko zasebnosti lahko občasno posodobimo. Obvestilo o spremembah bomo objavili na tej spletni strani. Z uporabo te spletne strani potrjujete, da ste prebrali in se strinjate s to politiko zasebnosti.