FOTOGRAFIRANJE INTERIERJEV

Pri najemu in prodaji nepremičnin je običajno prav fotografija prvi vtis, na podlagi katerega bo potencialna stranka naredila korak dlje in kliknila na vašo objavo ali pač ne. Z investicijo v profesionalne fotografije vaših prostorov oziroma nepremičnin si zagotovo povečate število najemov ali dosežete hitrejšo prodajo.

Pričakujete lahko profesionalno obdelane fotografije v HDR ali flambient tehniki, ki bodo vašo nepremičnino prikazale v najboljši možni luči ter vzbudile pozornost med množico ostalih fotografij. Nekaj primerov si lahko ogledate v spodnji galeriji.

Kako pripraviti svojo nastanitev za fotografiranje?

Ko se odločite, da želite profesionalne fotografije svoje nepremičnine, poslovnih prostorov, apartmaja ali zgolj sobe, ki jo želite oddajati preko AirBnb-ja, je pomembno prostore primerno pripraviti, da bodo fotografije čim lepše ter kot take služile svojemu namenu; pa naj bo to privabljanje potencialnih strank, najemojemalcev ali kupcev vaše nepremičnine.

Na kaj je torej potrebno paziti, ko pripravljate svojo namestitev za fotografiranje?

ČISTOČA

  • Ko se odločamo, katero namestitev bomo najeli za naš dopust, je čistoča najpogosteje na prvem mestu. Čista okna, obrisane vse gladke površine in svetleča tla v trenutku naredijo prostor vreden naše nadaljnje pozornosti.

OSEBNI PREDMETI IN ŽIVALI

  • Iz prostorov umaknite svoje osebne fotografije, oblačila, prenosne naprave, otroške igrače in knjige – razen v primeru, da je to namenjeno gostom. Pazite, da v sobah ne bo kakršne koli druge nepotrebne “krame”.

  • Če namestitev ni namenjena hišnim ljubljenčkom, naj se nikakor ne pojavijo na fotografiji, četudi jo naredijo bolj domačo.

OPREMA PROSTOROV

  • Sobe naj bodo pripravljene za fotografiranje enako kot bi bile za gosta, ki bo najel vašo namestitev. Zavajanje se na dolgi rok nikoli ne obnese. Postelje, brisače, odeje in blazine v bivalnih prostorih naj bodo pripravljene enako kot bi pričakale vaše goste.

  • Poudarite prednosti vaše namestitve in pokažite, kaj vse bo gostu na voljo z najemom vaše nepremičnine (elektronske naprave, žar, odprto ognjišče, …)

  • V kuhinji in kopalnici naj bodo le tiste stvari, ki jih kasneje tudi gost lahko uporablja. Če gosti npr. ne bodo imeli na boljo kavnega aparata, naj ga ne bo niti na fotografijah. Prav tako je nesmiselno fotografirati pakete dobrodošlice, košare s sadnjem in podobno, če jih gostje ob najemu niso deležni.

Na kratko bi lahko rekli, naj fotografije že same zase povejo čim več o tem, kaj lahko gost pričakuje ob najemu vaše nepremičnine. Če ste v dvomu oziroma imate kakršno koli vprašanje glede priprave na fotografiranje, me vedno lahko kontaktirate na 040 464 747 ali mi pišete na info@jrp-studio.com.

Ponudba paketov fotografiranja nepremičnin

star3

Osnovni

10 obdelanih fotografij
(1 zunanjost, 7 interier, 2 detajl)
Čas fotografiranja: 60 min

Cena: 190 € + DDV
(Cena z DDV: 231,80 €)

star4

Standardni

20 obdelanih fotografij
(2 zunanjost, 15 interier, 3 detajl)
Čas fotografiranja: 90 min

Cena: 370 € + DDV
(Cena z DDV: 451,40 €)

star5

Luksuzni

30 obdelanih fotografij
(3 zunanjost, 22 interier, 5 detajl)
Čas fotografiranja: 120 min

Cena: 480 € + DDV
(Cena z DDV: 585,60 €)

Cena že vsebuje prevoz na lokacijo v radiju 30 km od Opatjega sela. Za bolj oddaljene lokacije se dodatno obračuna kilometrina v znesku 0,30 €/km. Če vam noben od zgornjih paketov ne ustreza, me lahko kontaktirate in mi napišete vaše želje. Ponudbo, prilagojeno vašim potrebam, lahko pričakujete še isti dan.

Za dodatna vprašanja in informacije sem na voljo na info@jrp-studio.com ter na številki 040 464 747. Veselim se vašega povpraševanja in morebitnega sodelovanja!