DELAVNICE IN OSEBNA MENTORSTVA

Praktični primeri, triki in nasveti za ustvarjanje boljših fotografij.

Aktivni pristopi učenja in strnjena oblika pridobivanja novih znanj.

Razumevanje nastavitev in odkrivanje potencialov kamere pametnega telefona.

Svoje pedagoške in andragoške izkušnje sem pridobila v dobrih desetih letih, ko sem opravljala delo računalnikarja – organizatorja informacijskih dejavnosti. To je večinoma obsegalo delo z odraslimi, katerim sem pomagala pri uporabi informacijsko-komunikacijskih tehnologij. Poleg tega sem poučevala izbirne predmete računalništva ter vodila fotografski krožek za učence 9. razreda. 

Ko sem pred nekaj leti stopila na samostojno fotografsko pot, nisem razmišljala, da bom svoje dolgoletne izkušnje s področja poučevanja še kdaj potrebovala. Kmalu pa se je izkazalo, da ima vedno več odraslih problem oziroma izziv, saj slutijo, da imajo v žepih zmogljive kamere pametnih telefonov, ne znajo pa vseh teh funkcij in prednosti izkoristiti zaradi pomanjkanja časa, znanja in (ne)spretnosti pri uporabi. Lani sem tako organizirala prvo delavnico fotografiranja s pametnim telefonom. Poleg delavnic v lastni režiji, izvajam izobraževanja tudi na povabilo različnih organizacij, zavodov, šol ter podjetij.

Zaenkrat so v ponudbi tri delavnice za fotografiranje s pametnim telefonom:

  • Triki in nasveti za boljše fotografije s pametnim telefonom (8-urna delavnica)
  • Kreativna fotografija s telefonom za podjetnike (3 ali 4-urna delavnica)
  • Kreativna fotografija s telefonom za zaposlene (3 ali 4-urna delavnica)

Poleg delavnic ponujam tudi osebna mentorstva, kjer se v celoti posvetim vašim željam in potrebam. Nekaj tem, pri katerih vam lahko ponudim mentorstvo:

  • Fotografiranje s pametnim telefonom
  • Fotografiranje z zrcalno-refleksnim ali brezzrcalnim fotoaparatom
  • Osnove programa Adobe Lightroom
  • Osnove programa Adobe Photoshop
  • Kako na spletu prodati svoje fotografije in videe (vse o stock fotografiji/videu)
Za podrobno vsebino delavnic in ponudbo me lahko kontaktirate preko e-maila info@jrp-studio.com ali preko spodnjega obrazca.

Mnenja udeležencev delavnic

star5
Delavnica fotografiranja s pametnim telefonom mi je ponudila odgovore na marsikatero vprašanje, razblinila prenekateri dvom, mi ponudila veliko trikov in praktičnih nasvetov ter me tako opremila z osnovami, na katerih bom lahko gradila in izboljšala moje fotografije. Jasminina predavanja so bila strokovna, dobro pripravljena in podprta s tiskanim in video gradivom. Dodana vrednost pa druženje v sproščenem in pozitivnem vzdušju ter nova poznanstva.
Vlasta S.
star5
Tečaja sem se udeležila z željo po boljšem poznanju osnov fotografije in odkrivanju potenciala fotografiranja z mobilnim telefonom. Jasmina z velikim navdušenjem in predanostjo deli njeno znanje na razumljiv način, predavanje je bilo podprto z literaturo in s slikovnim gradivom. Vsebina je bila večkrat ponovljena in predstavljena na zabaven način. Predstavljene so nam bile aplikacije za urejanje fotografij in skupaj smo konstruktivno pregledali in komentirali naša dela. Na delavnici sem slišala in se naučila veliko malenkosti, ki mi bodo koristile da bom ujela trenutke, ki obudijo spomine, čustva in pripovedujejo zgodbo. Najlepša hvala za prijetno izkušnjo in prilagodljivost našim željam.
Edita P.
star5
Zelo rada fotografiram in menim, da imam dokaj dober telefon ter smisel za fotografiranje. Manjkalo mi je znanje o funkcijah na telefonu, zato sem se prijavila na delavnico. Izvedeti sem hotela, s katerimi funkcijami lahko naredim sliko se boljšo. Tako sem dobila odgovore na moja vprasanja in še dodatna znanja, ki jih nisem pričakovala.
Maja M.

Pošlji povpraševanje

Za ponudbo prilagojeno vašim potrebam, mi pišite na info@jrp-studio.com, ali me kontaktirajte preko spodnjega obrazca.