Družinska in portretna fotografija

Spomnim se, da sem na začetku svoje fotografske poti sama sebi prepričano zatrjevala, da pa jaz zagotovo ne bom fotografirala ljudi. Vedno sem namreč občutila veliko odgovornost tako za počutje med fotografiranjem kot kasneje tudi za končni rezultat portretirancev. Vendar se je portretna in družinska fotografija počasi in neopazno vedno bolj pogosto znašla na mojem urniku. Pari, družine, novorojenčki, in tudi posamezniki so vedno pogosteje zahajali pred moj objektiv. Hvaležna sem vsem, ki ste mi že zaupali in se vedno znova vračate, da skupaj ustvarjamo nepozabne trenutke.

Ker mi zasebnost strank veliko pomeni, je v spodnji galeriji le nekaj primerov mojega dela. Kljub temu sem prepričana, da lahko na podlagi teh fotografij dobite občutek o mojem pristopu in obdelavi fotografij. Vse fotografije so objavljene z dovoljenjem portretirancev oziroma njihovih skrbnikov.

Za vas sem pripravila tri različne pakete. Cene veljajo za fotografiranje na področju Goriške (Nova Gorica + radij cca 30 km). Če želite, da pridem na bolj oddaljeno mesto fotografiranja, se cena poveča za znesek kilometrine (trenutno 0,37 €/km).

Fotografiranje dojenčkov
press to zoom
Fotografiranje otrok
press to zoom
Družinska fotografija
press to zoom
Portretna fotografija
press to zoom
Fotografiranje nosečnic
press to zoom
Priložnostna fotografija
press to zoom
1/1

Mini

Čas fotografiranja: 30 min

Število fotografij: 5

Cena: 80 €

Midi

Čas fotografiranja: 60 min

Število fotografij: 20

Cena: 150 €

Maksi

Čas fotografiranja: 90 min

Število fotografij: 50

Cena: 220 €

Vse fotografije, ki jih boste prejeli preko WeTransfer-ja, so profesionalno obdelane in pripravljene za razvijanje tudi v večjih formatih. Če želite natisnjene fotografije ali fotoknjigo, se lahko naknadno dogovorimo za ponudbo. Cene veljajo le za fotografije v digitalni obliki. Vse cene že vsebujejo DDV.